Sjukdom och prylar

Har lyckats bli sjuk och varit hemma några dagar. Måste säga att det är illa när jag inte ens orkar gå ut i stallet. Då är det tur att man har en snäll man och en väldigt snäll kompis som hjälper till. Har både fått hästar ridna och hela stallet fixat. Det är väldigt uppskattat 🙂 Nu är det bättre så idag blir det väl till att mocka lite själv iallafall. Tycker att det är så tråkigt att bara vara inne.

Enda vettiga som blivit gjort i hästväg är att jag beställt lite nya prylar från Börjes. Fortfarande inget hysteriskt roligt utan nödvändiga saker som hinkar, en sadelgjord till ponnysarna, ben till hundarna, lite salvor och ett antal nya handskar. Blev en julklapp till minsta barnet också.

För övrigt funderar jag på om vi kommer ha någon skog kvar bakom våra hagar för nu har skogsmaskinerna kört i en halv evighet känns det som. Kan ju i och för sig vara rätt fint med lite utsikt 😉 Mest förvånad blev jag igår kväll när jag kollade ut genom fönstret och ser att det lyser borta i skogen där det verkligen inte ska lysa. Är ju bara tät skog eller snarare det har varit tät skog. Har inte varit däruppe för att kolla än.

Annonser

3 responses to this post.

 1. Svar: Tack så mycket =) Om du söker på Magolino på galoppsport.se så ser du hela hans stam.
  Han är extremt snällt fullblod och otroligt lugn av sej. =) Kom direkt från ett galoppstall och han springer för sakta.

  Inte kul att vara sjuk när man har hästar och barn. Tur att du har fått hjälp och har så fina vänner som ställer upp och hjälper till =)

  Svara

 2. Ja han har en fin pappa. =)
  Gogglade lite på honom och det verkar som flera av hans avkommor har fått de ömma hovarna och min får ha på sulor i fram. Han tappade en sko när jag hade haft han i några dagar och då blev han nästan blockhalt. (speedy och han rejsade i hagen)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: