Duktig och besvärlig liten häst

Vi lastade Berra och åkte till Vagnslätt igår för att startboxträna. Eftersom Gullan fortfarande var tjock i benet fick han åka själv. Hemma gick han rakt på transporten och stod snällt hela vägen. Lugn och sansad på nya stället också.

Skrittade ner till banan och fram till startboxarna.                                                                                                                                                                                                                                                                                Det gick hur bra som helst. Han gick igenom några gånger och fick sedan stanna till och sista gången stängde Bodil bakom honom. Inga problem

Efter det galopperade jag två varv i lugnt tempo, då var han aningens tjafsigare. Gjorde en utbrytning där stigen hemåt gick och gjorde några bocksprång. Han tyckte nog att det var jobbigt och att jag var jobbig som tvingade honom till att galoppera ordentligt.

När vi skulle lasta på och åka hem vill han INTE med. Totalvägran! Jäkla knashäst att komma på det så där. Men med bra hjälp av Bodil och två långa linor gick han in efter en lite stund. Och det roliga är att då går han på som inget har hänt och står lugnt hela vägen hem. Här snackar vi tonårstrots!

Väl hemma höll han på att dö av skräck därför att Petter gick uppe på logen när liten häst stod i sin box. Ingen av de andra pållarna reagerade, inte ens de två nya, men stackars Berra tyckte det var livsfarligt med ett monster ovanför huvudet. Det är inte lätt att vara häst 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: