Lite vettigt gjort

Blev tre turer idag. Red Gullan bort till sandbacken och galopperade drygt 4 km och hon skötte sig riktigt bra. Kunde öka farten lite men hon behöver längre sträckor för att kunna gå ordentligt.

Är verkligen dags att komma iväg till banan för att kunna gå lite, lite fortare. Håll tummarna för att våren är här nu så underlaget blir bättre.

Berra gick en ny runda idag, helt själv. Han skuttade ner i diket en gång och gjorde väl några bocksprång plus att det lättade lite i bak några gånger men absolut godkänt idag. Travade och galopperade och han jobbade på bra. Märks att varken kondis eller muskler finns där än för han blir fort tjafsig och trött.

Sen blev det stalljobb och det är ju lika roligt varje dag man mockar och kör vatten 😉

Sista turen blev en räsertur med Emma. Hon red Lucas och jag red Montana. Vi ponnyräjsade! Jäklar vad kul det var! Skönt med hästar man kan busrida på och inte alltid behöva ha total koll 😉 Och jäklar vad Montana kunde pinna på, hon spöade Lucas utan problem.

Ponnygalopp nästa kanske. Tyvärr är ingen av våra tre döttrar speciellt sugna. Jäkla ungar 😉

Fast så kanske det ofta blir, det man har nära är inte lika intressant. Själv hade jag varit i himlen om jag hade haft så mycket hästar kring mig när jag var liten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: