Mörker och mera mörker

Alla ni som har ridhus eller belyst ridbana, våga INTE gnälla över att det är mörkt ute. Hos oss är det mörkt på riktigt, kolsvart.

Man får väl se det som någon sorts övning av sjätte sinnet att treva sig fram under ridturen. Det är i vilket fall som helst inte riktigt lika inspirerande att ge sig ut. Men Gullan och Berra blev motionerade idag. Gullan såg ett MYCKET farligt hål som någon hade grävt vid sidan av vägen. Man vet ju aldrig vad som döljer sig där i ;P

I helgen hade jag en tjej här och red. Hon red på Lucas och han bockade(!). Har helt allvarligt aldrig hänt förut, trodde inte att han visste hur man gjorde. Men jag satte mig upp och travade ett par varv sen hade han kommit på bättre tankar. Knashäst 😉

Nu väntar vi på kyla och sen snö för jag har tröttnat på geggan. Stackars Cash har fått regnskållor över hela kroppen pga av att det är så fuktigt ute. Så nu duschas han med Virkon S var fjärde dag. Enligt veterinären kunde det ta flera månader innan det försvinner helt. Stackars liten häst.

Har fått testa en ny ”mirakelolja” – PROB olja. Den ska tydligen hjälpa mot både skorv, mugg och exsem. Ska bli intressant att se ifall det funkar.

Annonser

4 responses to this post.

 1. Posted by emma on 07 november 2011 at 22:23

  Men lilla bebisen då 😦

  Svara

 2. Det är verkligen kolsvart på kvällarna, man hinner ju inte hem innan det är mörkt! Har paddock, men där går endast att rida i skritt (gräspaddock som är snorhal).

  Har provat Prob Deo mot eksem, men det funkade sådär på min häst.

  Svara

 3. Hoppsan! Glömde säga att inget funkar bra mot eksem på min häst…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: