Alla hästar motionerade

Med bra hjälp av Emma och Hanna har alla hästar blivit motionerade idag. Dom red en skrittur på Tara och Fille (en hbl’s valack som Emma har här för att sätta igång).

När jag kom hem tog vi några varv på vår yttepytte lilla terrängbana som dom byggde igår. Så jäkla kul. Jag red Lucas och han tyckte det var riktigt roligt, jag var till och med tvungen att bromsa 😉 Godis var ultrapigg som vanligt och Gullan tände till efter något varv. Mera hoppning får det bli för hästarna.

Efter det så red vi bort till gräsåkern så Gullan fick galoppera lite ordentligt. Hon fick gå en sträcka lite snabbare idag och hon var väldigt nöjd med det. Även lilla, tjocka Lucas gick fort en liten bit men sen var han trött.

Godis ville också springa fort, fort. Tyvärr i trav 😉 Han behöver fortfarande lära sig att ta det luuuuuugnt.

Efter detta har jag tömkört Berra. Var tillbaka på ruta ett. Han skötte sig jättebra i söndags men nu var Emma tvungen att leda honom en stund i början innan han fattade vad vi ville. Något ofokuserad, ville mest spana på bruden i hagen brevid. Men på måndag ryker kulorna, då blir ha ett det. Får vi hoppas att det ändrar focus något.

Har visst inte tagit några bilder på länge så det får bli en favorit i repris 😉 GulliGullan så klart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: