Berra har fått kompis

Efter att konstaterat att lilla ligisten Berra behöver någon annan än matte att klå sig på släppte vi helt enkelt in Bismark till honom. Eftersom Bismark är outmanad ledare i den andra flockan, stor och stabil var vi ganska säkra på att det var förhållandevis riskfritt. Och det var det 😉 Berra spände upp sig som sjutton och skulle vara kaxig, Bismark stod still och undrade vad lillen höll på med. Berra skrek, slog med frambenen och var allmänt kaxig. Bismark stod fortfarande still och tyst. Men när Berra vände rumpan till och sparkade fick det vara nog tyckte Bismark och gav ett par rejäla sparkar tillbaka.

Igen av dom har skor och Bismark har så stora hovar att det blir stor träffyta. Var faktiskt väldigt lugnt trots allt, och dom har varit tysta i natt också. Kollade ut på dom imorse och Berra är som ett litet barn som vill leka, han nafsar, nosar, kliar och puttar på Bismark som kollar åt ett annat håll 😉

Fast dom stod faktiskt och kliadevarandra en stund också, känns bra. Berra har ju gått själv hos oss och jag tror att han har gått själv hos förra ägaren också så det är klart att det är roligare för honom med en kompis.

Får se om han uppför sig bättre ikväll.

Annonser

2 responses to this post.

  1. Posted by Eva J on 19 augusti 2011 at 9:50

    Skönt att det gick bra! Fina bilder 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: