GulliGullan

Helgen har varit förhållande hästlös. Har för ovanlighetens skull faktiskt lyckats få TVÅ dagars semester. Var med familjen på Smögen, lika underbart som vanligt. Bryggan, massa gött att äta, klippor, saltvatten, måsar, lugn och ro, glass, fika och familjen. Kan inte bli bättre.

Glad badfröken – Tigra

Vilda på makrillhäst

TingvaLee i kaviartuben

Men jag han åka iväg och träna en häst på lördag eftermiddag och sedan hem och rid Gullan en sväng innan vi åkte. Hon skötte sig perfekt. Galopperade på gräsåkern och hon kändes fräsch och fin. Emma var här nu ikväll och tog ut henne en sväng på vår yttepyttelilla gräsbana. Tydligen hade GulliGullan skött sig fint nu ikväll också 🙂

Själv har jag försökt komma ikapp med det eviga pluggande. Just nu är det historia vilket egentligen är kul och intressant men det är själva inlämningenuppgiften som är bedrövligt tråkig. För varje vecka ska man skriva en uppsatts om dom delarna man läst, snacka om att bara sitta och skriva goja. Hade alla gånger föredragit hederliga, vanliga prov.

Imorgon är det tillbaka till 48 timmars dygnet 😉 Ska iväg och massera en häst och sedan iväg och ha lektion för Malin efter det. Men först ett antal timmar i butiken. Tur att man har vilat sig lite.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: