Hyfsat lugn helg

I helgen blev det lite vettigt gjort även om jag alltid tycker det känns som om tiden inte räcker till.

I söndags vilade faktiskt alla hästarna, det var riktigt höstväder så vi passade på att greja lite inne. Vi han även få (nästan) helt iordning våra B&Brum. Finns alltid smådetaljer som man ändrar men nu börjar man se hur det ska bli.

Igår tog vi en promenad med Berra som fick ha sadeln på sig. Han är så otroligt kittlig/känslig precis i området vid sadelgjorden så vi struntade i att sitta på honom. När vi kom tillbaka var han faktiskt inte alls lika kittlig där så men lite mera tragglande så ska det säkert bli bättre. Han uppförde sig helt OK ute, nyfiken och framåt.

Var hos mamma igår och röjde förråd. Då var det meningen att deras kor skulle få klövarna verkade. Och kolla in maskinen/buren/skapelsen som mannen som skulle göra jobbet hade. Vilken grej 🙂 Jag undrar vad hästarna skulle säga om man skulle försöka få in dom i en sån och sedan SPÄNNA fast dom 😉 Nu ville tyvärr inte mammas kossor alls gå ur ladugården så jag fick aldrig se det in action så att säga.

Annonser

2 responses to this post.

  1. Skulle vara rätt smidigt för hovis om man kunde spänna fast kusen i nån ställning o sen lägga dem på rygg eller på sidan i lagom höjd!

    Svara

  2. ingen dålig mackapär det där inte. Tvivlar starkt dock på att min knashäst skulle ens gå i närheten av den där anordningen. *s*

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: