Fegishästen

Red en tur med Michelle igår. Tog Lucas för han behöver motion, mycket motion. Red ”Ängarundan” vilket sommartid innebär att vi oftast måste passera genom en kohage. (Fast just nu är tydligen hela koflocken på rymmen i skogen, spännande;) ). Så nu var det bara en grind att öppna. Detta är dom klassiska ”kobondegrindarna” som består av flera trådar tagtråd med vita plastflärpar). Jättefarligt enligt Lucas. Han hjälpte mig att streatcha min högerarm tack vare detta. I övrigt gick det fint, han var lite småkär i Amy (Michelles häst). En riktig liten tjejtjusarpålle 😉

Tömkörde Gullan ett kortare pass också. Första gången på över ett år som jag gör det med henne men det funkade fint. Enda problemet var som vanligt dom där små äckliga som flyger i luften.

Idag kommer Ellen och hjälper mig med ridningen. Och en del ridning blir det, sju hästar idag och sju hästar imorgon. Enda problemet idag är att det är ett jäkla rally så halva delen av dom vägarna vi brukar rida är avspärrade mellan 10-24. Jag undrar hur dom som bor längst den grusvägen gör om dom vill åka iväg?

Om det nu ska vara nåt rallyaktigt så föredrar jag det här

 

 

Annonser

2 responses to this post.

  1. När de stänger av vägen hemma för rally, så får man åka hemifrån innan avspärrningen och komma hem efter. Alternativt är att man kontaktar tävlingsledningen via det nummer som står i brevet man få hem. Då kan man höra med dem om det är ok att ta en annan tid. För akuta situationer ringer man 112 och kontaktar ovanstående. Annars får man vackert hålla sej hemma…

    En fd granne till oss, har stallet och hagen på varsin sida om vägen. Pållarna får stå inne rallydagarna, eller vara ute dygnet runt.

    Svara

    • Helt otroligt, nästa så man borde bli upplyst om sånt när man kollar på hus/gårdar i ett område där det går rally. Tur att det bara är en gång per år.

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: