Duktiga hästar

Är så skönt när hästarna sköter sig och allt bara flyter på.

I tisdags tog vi en travrunda på Gullan & Kasira och det gick bra (förutom att dom INTE skulle gå förbi en liten, liten, liten bäck så jag var tvungen att leda liten brun förbi).

Igår cantrade vi dom i lugnt tempo drygt 2km och dom uppförde sig riktigt bra. Gullan tyckte dock att det var lite väl kort så hon ville inte alls sakta av. Men hon kändes superfint hela vägen, kul. Kasira var inte heller något trött, lite svettig men inget flåsig. När hon sedan kom ut i hagen var hon helvild så ork finns det gott om i den lilla hästen.

Jag och Petter lasttränade hästarna (och  mig) igår kväll. Gick bara bra, Gullan kan ju det här utan bekymmer. Det är mest jag som tycker det är obehagligt och då brukar ju hästen känna det osv. Men det gick fint.

Kasira har ju aldrig åkt trailer, bara lastbil. Men efter att hon fått kika lite på transporten och gått förbi lämmen några gånger så gick hon lugnt och fint in. Duktig liten brun.

Idag blir det mera övning på detta.

Vårstädade utanför och inne i stallet också igår. Såg ju rent förjävligt på gårdsplanen sedan snön smält bort. Tog sin lilla tid men nu är det aningens bättre. Nu väntar vi bara på att det ska börja blir grön och fint så allt gammalt gräs och hundlortar försvinner.

”så här kan man också göra”

Annonser

One response to this post.

  1. Ja visst kommer det upp förskräckligt mycket smuts helst plötsligt när snön förvinner! 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: