Månskensgalopp

Det var riktigt, riktigt fint ute igår. -7 grader, massor av snö och starkt månsken. Det var så ljust att det utan problem gick att rida på ängen. Så det blev ett pass för Gullan. Det värsta var att jag har så jäkla dålig kondis att vi var tvungna att sakta av efter tre varv för att jag höll på att få andnöd;) Men Gullan hade knappt kommit upp i puls.

Hon skötte sig riktigt bra, vill några gånger gärna gå hem mot stallet men var inte svårövertalad på något sätt. Det sista jobbade vi i trav på volten och efter lite stretande slappnade hon av och jobbade mjukt och fint. Trevlig liten häst. Glömmer nästan bort hur kul det är med hästarna när man den mesta tiden gör ”skitjobbet”, det är ju dessa bra ridpass man lever för.

Efter Gullan var det Kasiras tur att få lite uppmärksamhet. Sadlade henne och skrittade några minuter ute på logen. Hon skötte sig jättebra. Lyssnade fint på förhållningar och det var inga som helst problem med styrningen. Lyckades tillochmed få några steg bakåt. Duktig liten plutthäst.

Mest imponerad är jag över att hon är så cool, inget gnäggande eller stressande efter dom andra hästarna. Och på gången står hon som ett ljus. Hoppas att det fortsätter så.

Annonser

2 responses to this post.

  1. Sv: Ja verkligen!

    Låter härligt att rida på en äng i månsken! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: